QUÍ SOM?

Qui som?

Posa’t en forma Mataró és un projecte engrescador de dos professionals del fitness i la formació esportiva que fan del esport una forma de vida. 
Tenim un objecitu, crear un espai per la motivació i ajudar al canvi d'habits, una petita illa on aprendre, on dedicar-se temps i fer de l'activiat física un estil de vida. 
Un espai on compartir experiències, coneixements i diversió amb altres persones. Un espai, on apendre a cuidar-se i fer esport no és un luxe de pocs, sinò una necessitat de molts. Un espai, perquè no, on fer noves amistats.
POSA’T EN FORMA MATARÓ NEIX DE LA CONVICCIÓ QUE NO ES POT CUIDAR A NINGÚ SI PRIMER NO ET CUIDES TÚ.

Que fem?

T'ajudarem a treballar el cor amb el cor (millorar el teu rendiment cardiovasculars), sentir el teu cos en el seu lloc (millorar el teu control postural i el to muscular) i conèixe't per dins i per fora (la base per estar bé amb un mateix). 
       Tenim una varietat de serveis per minimitzar tots els impediments que et dificulten la pràctica d’esport (servei d'assessorament, servei de fisioterapia, servei de coaching, cursos de formació teòrica-pràctica, sortides esportives, servei entrenadors personals, club d'entrenament, programes d'entrenament per objectius,...)